google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon Rudolf het rendier


Nummer 9 van het kerstproject en deze week heb ik het patroon van Marlieke (Instagram: Marligurumicrochet) gehaakt. Toen ik een keer een kerstproject had gepost op instagram benaderde Marlieke mij en vertelde ze me dat ze nog kerstpatronen had en of ik die wilde gebruiken.

Graag natuurlijk, ben ik alleen maar heel blij mee, dus deze week het patroon van Rudolf het rendier van Marlieke. Ik heb hem gisteren gehaakt en het patroon is super uitgeschreven dus ik wil het graag met goedkeuring van Marlieke met jullie delen.

Ik heb Rudolf met Quattro van Lang Yarns (verkrijgbaar bij de Breiboerderij) gehaakt en wel met de kleuren:

39 (lichtbruin) voor hoofd, oren en neus

109 (licht perzik) voor ogen, neus en borduursels

68 (chocolade) voor gewei

60 (kusrood) voor zijn neus

04 (zwart) voor mond

en ik heb oogjes van 7 mm gebruikt.

Dit is het negende kerstitem voor de kerstboom van dit jaar en naarmate we verder komen zie ik de boom al een beetje voor me. Het wordt in ieder geval geen saaie doorsnee boom :-)


Ik haak in 2021 maak ik heel veel kerstversieringen zodat ik in december een hele kerstboom kan decoreren met gehaakte kerstversierselen.

Kerstinspiratie:

Meer kerstinspiratie vind je op mijn speciale kerstpagina op mijn website https://www.jufsas.com/kerstpatronenjufsas

Het patroon

Het patroon van Rudolf heeft Marlieke uitgeschreven. Bij vragen, stel ze dan vooral in de juf Sas haak- en brei facebookgroep. Mocht je Rudolf gaan haken, heel veel succes!

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn kerstpatronen bied ik gratis aan. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!


Wat heb je nodig voor een engeltje:

-Quattro van Lang Yarns 39 (lichtbruin)

-Quattro van Lang Yarns 109 (licht perzik)

-Quattro van Lang Yarns 68 (chocolade)

-Quattro van Lang Yarns 60 (kusrood)

-Quattro van Lang Yarns 04 (zwart)

-oogjes van 7 mm

-haaknaald 3

-vulling

-stopnaald

-schaar


Gebruikte steken:

-losse (chain)

-vaste (en:double crochet am:single crochet)


Afmetingen:

De afmeting van Rudolf inclusief gewei is ongeveer 9,5 cm


Hoe haak je Rudolf:

Marlieke heeft het haakpatroon keurig uitgeschreven dus volg het patroon. Enige wat ontbreekt is dat je Rudolf moet gaan vullen bij R21.


En verder heb ik zelf nog extra borduursels op zijn oren en tussen het gewei aangebracht.


Marlieke heel erg bedankt voor jouw patroon!

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van jouw eindresultaat mailt en op website/social media doorlinkt naar https://www.jufsas.com/creatief en de #jufsas #hakenmetjufsas gebruikt.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Haakboek

De smaak te pakken gekregen en wil je fashion gaan haken? Juf Sas heeft een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met 19 patronen met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek


3.184 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Comments


Inge Somsen
Inge Somsen
May 22, 2021

Wat een grappig rendier 😍

Like
juf Sas
juf Sas
May 22, 2021
Replying to

Dank🙏🏻🎅🏻🎄

Like

Hannie
May 22, 2021

Ach wat HEERLIJK weer

Like
juf Sas
juf Sas
May 22, 2021
Replying to

Ja leuk is tie hè!

Like
bottom of page