google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon gehaakte kerstbal van juf Sas


Eindelijk weer eens verder met mijn kerstproject. Dit is nummer 10 in de reeks en deze keer zijn het vrolijke gehaakte restjes kerstballen.

Ik heb een doos roze kerstballen gekocht bij de action (15 stuks, doorsnee 5,7 cm) en alle 15 kerstballen heb ik vrolijk omgehaakt. Hoe ik dat heb gedaan laat ik dit keer in een filmpje zien.

Voor deze kerstballen kan je allerlei restjes (stevig)katoen gebruiken. Ook heb ik de gouden en zilveren twinkel in deze kerstballen gebruikt.

Dit is het tiende kerstitem voor de kerstboom van dit jaar en naarmate we verder komen zie ik de boom al een beetje voor me. Het wordt in ieder geval geen saaie doorsnee boom :-)


Ik haak in 2021 maak ik heel veel kerstversieringen zodat ik in december een hele kerstboom kan decoreren met gehaakte kerstversierselen.

Kerstinspiratie:


Meer kerstinspiratie vind je op mijn speciale kerstpagina op mijn website https://www.jufsas.com/kerstpatronenjufsas

Het patroon

Het patroon van deze kerstballen leg ik uit in de film. Bij vragen, stel ze dan vooral in de juf Sas haak- en brei facebookgroep. Mocht je de kerstballen gaan haken, heel veel succes!

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn kerstpatronen bied ik gratis aan. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!


Wat heb je nodig voor de vrolijke gehaakte restjes kerstballen:

-doos kerstballen van Action 15 stuks doorsnee 5,7 cm

-restjes katoen in allerlei kleuren

-Twinkel van Scheepjes, kleur goud en zilver

-haaknaald 4

-stopnaald

-schaar

Gebruikte steken:

-magische ring

-losse

-vaste

-stokje


Hoe haak je de vrolijke gehaakte restjeskerstbal:

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van jouw eindresultaat mailt en op website/social media doorlinkt naar https://www.jufsas.com/creatief en de #jufsas #hakenmetjufsas gebruikt.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Haakboek


De smaak te pakken gekregen en wil je fashion gaan haken? Juf Sas heeft een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met 19 patronen met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek


4.656 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


anne-miekev
Oct 22, 2023

Ik wil al een hele poos aan U een donatie doen, maar heb geen FB e.a.

zalhet met u goedmaken als u eventueel op Krea Doe aanwezig bent. wil dan ook graag uw boeken kopen.

Like
juf Sas
juf Sas
Dec 01, 2023
Replying to

Wat lief Anne-Mieke, het komt vast wel een keer goed!

Like
bottom of page