google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon christmas star


Via Instagram zag ik deze mooie kerststerren bij @knotsosquare https://www.instagram.com/knotsosquare/ langskomen. Ik neem me altijd voor om van alles en nog wat te gaan haken voor de kerst maar puntje bij paaltje komt het er niet van of begin ik véél te laat.

Toen ik deze sterren zag en zag dat er een gratis patroon bij zit, heb ik er gisteravond 3 gehaakt met restjes Omega van Lang Yarns (jaja van shawl Mix & Match) en Sparkle van By Claire.

Je hebt de sterren én snel gehaakt én je hebt een mooi resultaat. Ik heb de materialen afgewisseld dus een toer omega en een toer sparkle. Zo glitteren ze wel maar niet té. Deze kerststerren kan je in de boom hangen maar natuurlijk ook decoratief op de eettafel neerleggen tijdens het kerstdiner of gebruiken als onderzetter voor een lekker drankje. Genoeg mogelijkheden dus voor deze K-Christmas star.

Dit alles heeft me geïnspireerd om vanaf nu elke week iets voor in de kerstboom te gaan haken. Zo heb ik straks aan het eind van 2021 minimaal 52 gehaakte kerstaccessoires om in de kerstboom te hangen.

Kerstinspiratie:

Meer kerstinspiratie vind je op mijn speciale kerstpagina op mijn website https://www.jufsas.com/kerstpatronenjufsas

Susy van Knotsosquare in ieder geval erg bedankt voor het haakpatroon én de inspiratie. Het gratis haakpatroon kun je hier vinden https://knotsosquare.nl/k-christmas-star-free-crochet-pattern/


Het patroon is wel in het Engels geschreven, mocht je er niet uitkomen kun je altijd je vragen stellen in de speciale juf Sas haak- en breifacebookgroep. Mooie kerstdagen toegewenst, geniet ervan!

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Hashtag

Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas en leuk als je een foto van jouw kerstboom post in de speciale juf Sas haak en brei facebook groep.


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Haakboek

De smaak te pakken gekregen en wil je fashion gaan haken? Juf Sas heeft een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met 19 patronen met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek2.037 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page