• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Work in Progress pop Lena handmade by juf Sas


Zoals ik vorige week al vermeldde, het blijft niet bij Loes en Livia. Loes en Livia hebben nog een zusje Lena en samen vormen ze een drieling.

Na Loes, Livia zal ook Lena ontstaan. Alle drie lijken ze op elkaar maar ze zijn ook weer net even anders en uniek.

Lena is nieuwsgierig en stelt de hele dag door vragen. Ze heeft sproetjes en houdt van streepjes, het liefst in zwart en wit. Lena vindt ruzie maken en vechten het ergste wat er is. Ze is het liefst hele dagen buiten in de natuur.

Lena is al getekend en ik ben haar nu aan het haken. Dus houdt mijn blog in de gaten voor het gratis patroon van Lena.

Klik hier voor meer gratis haak- en breipatronen van juf Sas

#Zeeman #wolvandeZeeman #lossen #tipvanjufSas #haakwerk #haken #virka #crocheting #crochetlover #ilovecrocheting #hakeniship #hakenisleuk #creatief #handcrafted #handmade #DIY #wolvanZeeman #handmadebyjufSasmetgratispatroon #goedeuitleg #leuk #nieuwsgierig #workinprogress #wip #jufSas #goedkopehaaknaalden #AliExpress #haaknaaldenvanAliExpress #nieuwkatoen #katoenvanZeeman #softkatoenvanAction #ActionNederland #nieuwontwerp #tekening #zusjevoorLOes #popLoes #LoesheefteenzusjeLivia #dedrieling #driezusjes #ontwerpvanjufSas #patroonvanjufSas #jufSashakennaareentekening #amigurumifreepattern #amigurumidoll #amigurumi #knuffel #gehaaktepop #gehaakteknuffel #duurzaamspeelgoed #verantwoordspeelgoed #DIYdiy #gehaaktepopLena #dezusjesLoesLiviaenLena #Lena #hakeniscool

121 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0