• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Tunisch gehaakte sjaal patroon van By Claire handmade by juf Sas

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Het eindresultaat van de tunisch gehaakte sjaal volgens patroon van By Claire. Kettingen op foto zijn van Pimps & Pearls.

Donderdag blogde ik al over mijn eerste ervaringen met het tunsich haken. De sjaal is inmiddels af. Hij is super leuk geworden en het tunisch haken is geweldig om te doen. Je krijgt echt een mooi effect.

Het lijkt eigenlijk niet gehaakt maar meer geweven. Ook de achterkant is zelfs mooi. Kortom ik ben verkocht. Ik ben nu bezig om zo'n sjaal te maken in het roze en met haaknaald 10. Lekker stoer en grof.


Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!