google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Tunisch haken, Work in Progress sjaal van By Claire handmade by juf Sas


Het stond al een tijd op mijn lijstje om nog te leren, tunisch haken. Ik had alleen de haaknaalden niet. Bij Ali Express vond ik 12 gebleekte bamboe tunische haaknaalden voor €3,35. Dat is het proberen waard dus besteld en gisteren kwamen ze binnen. Een zeer snelle levering want 26 september had ik ze pas besteld.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Nieuwsgierig als ik ben, wil ik het dan ook meteen uitproberen. Dus met haaknaald 7, een bol okergele Royal van Zeeman en een bol donkergrijze Julia van Zeeman ben ik gestart met de tunische Ton sur Ton sjaal van By Claire. In uitgeschreven patroon en in filmpje wordt het heel goed uitgelegd.

Tunisch haken is een combi van breien, haken en weven. Het haakt heerlijk en geeft een geweldig leuk effect. In een avondje werk is mijn sjaal bijna halverwege dus het gaat ook nog eens snel. Ik ben dus verkocht, als de sjaal helemaal af is komt het resultaat natuurlijk terug in mijn blog.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.

921 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page