• Instagram
 • Facebook
 • YouTube
 • Pinterest
 • Twitter
 • juf Sas

Rammelaar Airplane handmade by juf Sas met gratis patroon


Na het kraamcadeautje voor Noud, de gehaakte rammelaar Cactus, leek het me leuk om nog meer gehaakte voorwerpen voor een stoere rammelaar te ontwerpen. Zo is Rammelaar Airplane ontstaan, gelukkig konden de mensen om mij heen meteen zien dat het een vliegtuig is dus missie is geslaagd. De rammelaar Airplane is een lief en grappig cadeautje is voor een pasgeboren baby. Het patroon heb ik in Stitch Fiddle gemaakt en ik ga hem van de week ook in roze haken (en kijk dan of ik het patroon goed heb uitgeschreven. Dat heb ik nu namelijk even snel gedaan aan de hand van de teltekening van Stitch Fiddle. Patroon van het sterretje van bovenop volgt nog.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Wat heb je nodig voor de rammelaar Airplane:

 • 2 bolletjes grijs katoen (uit pakket yarn van Action)

 • 1 bolletje blauw katoen (uit pakket yarn van Action)

 • haaknaald 3

 • schaar

 • twee belletjes

 • houten kraal

 • stopnaald

 • houten ring

 • vulling

Gebruikte steken:

 • losse

 • halve vaste

 • vaste