• Instagram
 • Facebook
 • YouTube
 • Pinterest
 • Twitter
 • juf Sas

Rammelaar Cactus handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


Een kraamcadeautje voor Noud, deze gehaakte rammelaar Cactus met houten ring waar een klein rustig belletje in zit. Deze rammelaar ook een deel in de auto op weg naar Rotterdam gehaakt. (ja ja ik was bijrijder ;-) en omdat het een leuk, lief en grappig cadeautje is voor een pasgeboren baby heb ik het patroon opgeschreven.


Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Wat heb je nodig voor de rammelaar Cactus:

 • 2 bolletjes grijs katoen (uit pakket yarn van Action)

 • 1 bolletje blauw katoen (uit pakket yarn van Action)

 • haaknaald 3

 • schaar

 • belletje

 • stopnaald

 • houten ring

 • vulling

Gebruikte steken:

 • losse

 • halve vaste

 • vaste