• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Corner to corner shawl handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


De corner to corner techniek, ook wel pixel haken kwam ik van de week tegen. Ik heb het nog nooit gehaakt maar het leek me een leuke techniek. Dat is het zeker. Wat ik me steeds voor ogen heb gehouden is dat je eigenlijk een trappetje haakt in blokjes van 4 stokjes. Ik heb in totaal 935 blokjes van 4 stokjes gemaakt, namelijk 11 blokjes breed en 85 blokjes lang.


Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

De kleurenbeschrijving heb ik gemaakt met het programma http://www.stictchfiddle.com

Het kleurgebruik van de shawl kan je hier terug vinden:

https://www.stitchfiddle.com/c/sj4r2y-cdx6cf/quickview

Ook op pdf dan kan je het opslaan

Het patroon van de shawl/sjaal heb ik heel uitvoerig beschreven met fotouitleg. Link naar patroon.

Een voorbeeld van de fotouitleg van het patroon.

Ook heb ik er een filmpje bijgemaakt waar ik de techniek corner to corner/pixel haken uitleg