google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Trui Rachel handmade bij juf Sas met gratis haakpatroon


Leuke trui gehaakt met wol Rachel van Zeeman. In totaal nog geen €15,- kwijt aan materiaal. De hals heb ik gevonden op Pinterest van Haaktrend en de rest is eigen ontwerp. Doordat je alles in 1 stuk haakt hoef je de trui niet na het haken nog in elkaar te zetten. Draadjes afwerken en je kan hem aantrekken, erg handig en lekker warm voor de komende winter! Ik heb zelf maat L 40/42 en ben best lang (1.82). Hier is het patroon op beschreven.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Opmerking over trui Rachel van juf Sas:

Dit is de eerste trui die ik ontworpen heb, inmiddels vind ik zelf dat ik veel mooiere truien heb ontworpen Zie ook de pagina fashion https://www.jufsas.com/fashion . Nu zou ik het bij trui Rachel weer helemaal anders doen, er komt nu namelijk een naad op je rug. Als je gemeleerde wol gebruikt is dat niet zo erg en valt het niet zo op, bij effen wol kan het erg storend zijn. Dus ik waarschuw je alvast als je toch besluit deze trui te gaan haken.


Nodig:

-Haaknaald 8

-5 bollen Rachel van Zeeman à €2,99 per stuk

-grote stopnaald om draadjes af te werken

Gebruikte steken:

-losse

-halve vaste

-halve stokjes

-stokjes

-reliëfstokjes voor en achter voor boord

Klik op 1 van de foto's voor het patroon van deze trui met mouwen of klik hier om het patroon op te halen https://docs.wixstatic.com/ugd/4ea2e0_dc1aada15070423fa1028c33f513ff1a.pdf

Veel plezier met het haken van deze “simpele” trui. Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van het eindresultaat mailt en/of doorlinks naar www.jufsas.com/creatief. In beschrijving staan meer foto's van de trui.

Als de link niet werkt dan kun je hier het patroon vinden: https://docs.wixstatic.com/ugd/4ea2e0_dc1aada15070423fa1028c33f513ff1a.pdf

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.27.139 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page