google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Poes Syl, handmade bij jufsas met haakpatroon


Koes is niet meer alleen, hij heeft een vriendje Syl, deze zwart/grijze variant. Iets ander patroon dan de wit zwarte poes, beetje kleiner en dikker. Syl is gehaakt met garen van de Action en haaknaald 8. Het duo Koes en Syl gaan nu samen naar Rotterdam, Suus gezelschap houden op haar studentenkamer.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Klik hier voor het patroon.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.694 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page