google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Warme truien handmade by juf Sas met gratis patronen


Het is warme truiendag vandaag. Je hebt vast wel een lekkere warme trui in je kast liggen, de komende week wordt het weer een stuk kouder dus je zal hem nodig hebben. Heb je die niet dan heeft juf Sas 5 gratis breipatronen en 1 haakpatroon van een lekkere warme trui. Doe er je voordeel mee!

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Welke gratis brei- en haakpatronen zijn er: -trui Blanche

Prima dat je deze patronen gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van het eindresultaat mailt en op website/social media doorlinkt naar www.jufsas.com/creatief.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


4.604 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page