• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Polswarmers en hoofdband Earth handmade by juf Sas met gratis patroon


Vorig jaar in november had ik een ontmoeting met Marieke @haakmelief en Karin @gekophaken in de prachtige winkel van Martine Stoffen en Stiksel in Hoogerheide. Ze hadden me gevraagd of ik voor hun georganiseerde HaakdateWestBrabant 2 patronen wilde ontwerpen. Dat leek me leuk. Ik voelde me toen al niet zo prettig maar dat stopte ik diep weg en ik voelde me gevleid dat ik gevraagd werd en zei ja.

Ik heb met veel plezier polswarmers en een hoofdband ontworpen met Earth van Wooladdicts by LangYarns. Helaas kon ik zelf niet aanwezig zijn bij de Haakdate omdat het toen echt slecht met me ging. Daardoor heb ik toen ook de patronen niet gedeeld maar nu we weer richting najaar gaan, wordt het weer tijd om bezig te zijn met shawls, polswarmers, hoofdbanden en mutsen.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas.Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Wat heb je nodig voor polswarmers en hoofdband:

-haaknaald 5 en 6

-3 bollen Earth van Wooladdicts by Langyarns

-grote stopnaald om draadjes af te werken

Gebruikte steken:

-lossen

-halve vasten

-stokjes

-reliëfstokjes (voor en achter)