google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Haakpatroon polswarmers en hoofdband Earth van juf Sas


Vorig jaar in november had ik een ontmoeting met Marieke @haakmelief en Karin @gekophaken in de prachtige winkel van Martine Stoffen en Stiksel in Hoogerheide. Ze hadden me gevraagd of ik voor hun georganiseerde HaakdateWestBrabant 2 patronen wilde ontwerpen. Dat leek me leuk. Ik voelde me toen al niet zo prettig maar dat stopte ik diep weg en ik voelde me gevleid dat ik gevraagd werd en zei ja.

Ik heb met veel plezier polswarmers en een hoofdband ontworpen met Earth van Wooladdicts by LangYarns. Helaas kon ik zelf niet aanwezig zijn bij de Haakdate omdat het toen echt slecht met me ging. Daardoor heb ik toen ook de patronen niet gedeeld maar nu we weer richting najaar gaan, wordt het weer tijd om bezig te zijn met shawls, polswarmers, hoofdbanden en mutsen.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas.Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Wat heb je nodig voor polswarmers en hoofdband:

-haaknaald 5 en 6

-3 bollen Earth van Wooladdicts by Langyarns

-grote stopnaald om draadjes af te werken

Gebruikte steken:

-lossen

-halve vasten

-stokjes

-reliëfstokjes (voor en achter)

De patronen heb ik in pdf documenten gemaakt en kan je hier bekijken:

Als je de patronen gebruikt of opslaat, geef je dan even een klik op mijn advertentie? Thanks!

De hoofdband kan je op twee manieren dragen en daardoor extra leuk.

Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij las tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van het eindresultaat mailt en op website/social media doorlinkt naar www.jufsas.com/creatief.

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.

1.549 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page