google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Evelien van Wol en Wijn op bezoek bij juf Sas


Haken van kleding

Een paar weken geleden kreeg ik via Instagram een berichtje van Evelien. Zij heeft het YouTube kanaal Wol en Wijn en heeft nog nooit kleding gehaakt en zou daar graag mee willen starten. Ze zou graag voor haar live uitzending op zaterdag een item met mij willen opnemen over het haken van kleding en of ik dat ook leuk zou vinden. Tuurlijk vind ik dat leuk en al gauw was de afspraak gemaakt.


De opname

Woensdagavond 29 maart kwam Evelien bij mij op bezoek in Tholen. Nadat alle apparatuur in mijn werkkamer was neergezet en we een kopje thee met een bolus hadden, starten we het interview. Met bollen Pride van Wooladdicts en haaknaald 4 starten Evelien en ik met een proeflapje van trui Soleil. Het werd een heel gezellig gesprek waarin ik ook nog 5 tips geef over het haken van kleding.


Het interview met 5 haaktips

Evelien heeft een mooie samenvatting gemaakt van het interview. Benieuwd naar het gesprek en de tips, bekijk dan onderstaande video.

Wol en Wijn

Wol & Wijn is een magazine over haken, en af en toe een beetje meer! Elk zaterdagavond om 21 uur komt er een nieuwe aflevering van ongeveer een uur vol inspiratie. Kijk live mee of kijk later terug. Leuke haakprojecten, interviews met ontwerpers, vlogs en tutorials vol creatieve tips! Met Wol & Wijn kun je elke week even heerlijk relaxen. Wil je niks missen, abonneer je dan op dit kanaal.


Hele uitzending Wol en Wijn

Bekijk hier de hele zaterdaguitzending van Wol en Wijn

00:00 We gaan zo beginnen

00:15 Eerste deel haken

23:05 Interview met Juf Sas

37:04 Tweede deel haken

54:07 Inspiratie kledingontwerpers

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Vragen

Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Haakboek

De smaak te pakken gekregen en wil je meer truien gaan haken? Juf Sas heeft ook een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek895 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page