google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Breipatroon trui en wikkelvest Cloud van juf Sas


Wat een vrolijkheid deze trui en wikkelvest gebreid met Cloud. Trui Cloud is een heerlijke trui, met lekker grote pofmouwen.

Ik heb het net niet gehaald met 3 bollen maar ik ben lang (1.82m) dus ben je korter dan zul je het vast halen met 3 bollen Cloud.

Naast trui Cloud heb ik van hetzelfde basispatroon ook een wikkelvest gemaakt. Een heerlijk warm vest waarin je kan wegkruipen. Het vest is gebreid met kleur 1, blauw olijf. Ook de kleurverloop van deze bol is prachtig.

In de juf Sas haak-en brei facebookgroep zijn al heel veel mooie Clouds gebreid. Neem daar een kijkje en zie de voorbeelden.

Cloud is wol van Lang Yarns. Cloud is een lekker dikke draad van 90% wol (merino) en 10% nylon, superwash behandeld en mulesing-vrij, ook heel fijn. Er zijn heel veel verschillende kleuren van de Cloud verkrijgbaar.


Looplengte is ca. 260 meter op een bol van 100 gram. Ik brei met breinaalden 8 en het breit heel fijn en snel omdat je steeds nieuwsgierig bent welke kleur er nu weer aankomt.

Op maat maken, meten is weten

Niets mooiers dan een trui of vest die helemaal bij jouw lijf past. Dat is leuk gezegd maar hoe doe je dat? Ik geloof niet in standaard maten, zeker niet als je bovenstaande foto ziet. Een confectie maat zegt namelijk niks over jouw lengte en gewicht. Meer uitleg hierover geef in onderstaande filmpje

Wat heb je nodig voor Trui Cloud

-Trui Cloud: 3 of 4 bollen Cloud nr 5

-Wikkelvest Cloud: 4 bollen Cloud nr 1

-Breinaalden 6

-Breinaalden 8

-Stopnaald

-Etiket

-schaar

Gebruikte breisteken

-boordsteek 1 recht, 1 averecht

-tricotsteek, 1 toer recht, 1 toer averecht

Afmetingen

Maat en afmetingen van trui Cloud:

Maat van de sweater is XL/42/44

Lengte boorden 3 cm

Totale lengte voor- en achterpand 62 cm Breedte voor- en achterpand 57 cm

Mouwen lengte 54 cm

Maat en afmetingen van wikkelvest Cloud:

Maat van de trui is XL/42/44

Lengte boorden 3 cm

Totale lengte voor- en achterpand 62 cm

Breedte voor- en achterpand 60 cm

(dus verdeling 20 cm schouder, 20 cm nek, 20 cm schouder)

Mouwen lengte 54 cm

Sluiting vest 21 cm van onderkant

Breipatroon

De breipatronen van trui Cloud en wikkelvest Cloud vind je in mijn tweede haakboek, meer informatie vind je op https://www.jufsas.com/hakenmetjufsas2


Digitale breipatroon van trui en wikkelvest Cloud in webshop juf Sas


De breipatronen van trui en wikkelvest Cloud vind je nu ook samen als los patroon in mijn webshop.


Let op als je het patroon koopt, krijg je het meteen als download link in je mailbox. De link is 30 dagen geldig dus download het patroon binnen de 30 dagen en sla het patroon op!


Mijn patronen kun je op allerlei manieren betalen dus niet alleen met Paypal. Klik in je winkelwagentje op afrekenen en je vindt alle mogelijkheden om te betalen dus ook iDeal en bancontact.


Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief

Hashtag

Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas en leuk als je een foto van jouw trui post in de speciale juf Sas haak en brei facebook groep.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.

Boeken juf Sas

De smaak te pakken gekregen en wil je meer truien gaan haken? Juf Sas heeft ook een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek


4.572 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Hannie
Nov 21, 2022

Goed gewerkt en wat een prachtige kleuren.

Like
bottom of page