• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Colshawl Donut handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


Deze wol Donut heb ik pas besteld bij Zeeman en het leek me leuk om te kijken hoe deze wol verloopt door er een enkele colshawl van te haken. Om de colshawl een extra leuk en grappig accent te geven heb ik er randjes met bolletjes aan gehaakt. Nu de shawl af is, vind ik hem erg mooi geworden en hij past prima bij mijn kleding. Kortom colshawl gehaakt met wol Donut is een aanrader.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Afmetingen:

Lengte van de shawl is 42 cm en de breedte is 36 cm dubbel gemeten.

Wat heb je nodig voor shawl Donut

-2 bollen Donut van Zeeman met 2 toeren bolletjes en met 4 toeren bolletjes heb je 3 bollen Donut nodig

-haaknaald 6

-schaar

-stopnaald

-naald met een klein stukje garen

-etiket handmade

Gebruikte steken:

-lossen