google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Koes de poes en Syl de kat handmade by juf Sas met gratis patroon


Vorige week woensdag zag ik ze weer terug bij dochter Suzanne in Rotterdam, Koes de poes en Syl de kat. Ze blijven leuk deze twee grof gehaakte poezen. Het is alweer bijna twee jaar geleden dat ik deze katten haakte en de twee patronen uitschreef. Grappig om te zien hoe intussen ook mijn blogberichten en foto's van juf Sas zijn veranderd. Kortom het wordt dus tijd voor een repost van deze twee gratis patronen.


Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Het patroon van Syl de kat

Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van het eindresultaat mailt en op website/social media doorlinkt naar www.jufsas.com.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.

3.019 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page