• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Koes de poes en Syl de kat handmade by juf Sas met gratis patroon


Vorige week woensdag zag ik ze weer terug bij dochter Suzanne in Rotterdam, Koes de poes en Syl de kat. Ze blijven leuk deze twee grof gehaakte poezen. Het is alweer bijna twee jaar geleden dat ik deze katten haakte en de twee patronen uitschreef. Grappig om te zien hoe intussen ook mijn blogberichten en foto's van juf Sas zijn veranderd. Kortom het wordt dus tijd voor een repost van deze twee gratis patronen.


Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Het patroon van Het patroon van Koes de poes https://docs.wixstatic.com/ugd/4ea2e0_9620796511424a7baa46723f107e4b31.pdf

Het patroon van Syl de kat

https://docs.wixstatic.com/ugd/4ea2e0_f9357543c7454599aa5f20a9468d5115.pdf

Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van het eindresultaat mailt en op website/social media doorlinkt naar www.jufsas.com.