• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Tipi Wan handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


Ik vind tipi's leuk en na het babyspeeltje Tipi met wolk met een kleine tipi leek het me ook leuk om een grotere tipi te haken. Dus even pen om te tekenen en katoen erbij om de kleuren uit te kiezen en zo is Tipi Wan ontstaan.

Tipi Wan is leuk als decoratie als een kussen op bed of in de box. Je kan het ook gebruiken voor een indianenkamp van de playmobil. De tipi is ongeveer 22 cm hoog (gemeten met de takken) en 18 cm breed. In 6 stappen leg ik precies uit hoe je deze Tipi Wan haakt.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Wat heb je nodig:

  • Pakket cotton yarn van Action en dan de 6 kleuren wit, zwart, grijs, lichtgrijs, geel en bruin

  • Haaknaald 3

  • Stopnaald

  • Schaar

  • Vulling

Hoe haak je Tipi Wan?

Stap 1: De voor- en de achterkant