• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Naamslinger handmade by juf Sas met haak gratis patroon


Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat kleindochter Noa is geboren. Wat is de tijd weer omgevlogen. Van heel klein baby'tje is ze uitgegroeid tot een heerlijke tevreden baby die precies weet wat ze wil. Ik heb al een hartjesslinger voor haar gehaakt en het leek me ook leuk om een naamslinger te haken. Deze slinger gaat door het krijtbordje een leven lang mee. Het cijfer van haar leeftijd kan je namelijk uitvegen en volgend jaar aanpassen. Leuk om te haken, leuk om cadeau te geven.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Wat heb je nodig voor deze duurzame slinger:

-4 verschillende kleuren katoen voor de vlaggetjes (ik heb lichtroze, donkerrode, gebroken wit en lichtgrijze soft katoen van Action gebruikt)

-haaknaald 4

-8 zilveren hartjes (bedels gekocht bij de Action)

-grote stopnaald

-klein krijtbordje (gekocht bij de Action)

-kralenketting van Action)

-kalkstift

-etiket (gekocht bij de Action)

-schaar

Gebruik het patroon van het basisvlaggetje van dit patroon en haak de letters die jij nodig hebt in. Mijn letters zijn 8 toeren lang zodat er onder 3 toeren en boven 3 toeren zijn en de letters dus netjes in het midden zitten.

Tip:Als ik de letters inhaak, dan neem ik de draad van het kleur vlaggetje mee bij het haken. Zo hoef ik niet steeds aan te hechten met verschillende draden.

Tip: start met een lange draad, daar kan je straks meteen de kralen en het hartje aan vast maken.