• Instagram
 • Facebook
 • YouTube
 • Pinterest
 • Twitter
 • juf Sas

Flip flops Heart handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


Het wordt een soort verslaving, zelf je eigen teenslippers maken. Na de Summer, Flowers en de Retro is het nu de beurt aan de Flipflops Heart. Hartjes in de kleur van rood naar roze met een paar oranjetinten erbij. Combineer dit met roze houten kralen en zilveren hartjes bedels en je hebt weer een geweldige creatie.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Wat heb je nodig voor Flipflops Heart:

 • Roze teenslippers van de Action €1,29 (daar knip je de bandjes van af)

 • 6 knoopjes

 • 30 roze houten kralen (snoer van de Action)

 • 6 splitpennen

 • Pakketjes kleine bolletjes katoen Action

 • 10 hartjes bedels van de Action

 • Haaknaald 3

 • Stopnaalden

 • Schaar