• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Baby All Stars handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


Al jaren draag ik met veel plezier All Stars en het leek me dan ook erg leuk om dit aan mijn kleindochter door te geven. Dus een avondje knutselen leverde deze roze All Stars op én ze passen. Het schoentje dat ik gehaakt heb is ongeveer 11 cm groot (voor baby van 9-12 maanden). Neem de 9 stappen en creëer je eigen baby All Stars.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Wat heb je nodig voor deze baby All Stars:

-1 bol roze Soft katoen van Action

-1 bol gebroken wit Soft katoen van Action

-klein restje donkergrijze katoen (niet te dik)

-klein restje gebroken wit katoen van Zeeman (voor logo)

-haaknaald 4

-stopnaald

-schaar

Gebruikte steken:

-lossen

-halve vasten

-vasten

-halve stokjes

De 9 stappen die je neemt om deze baby All Stars te haken

Stap 1, de zool: haak met gebroken wit Soft katoen