• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Gehaakte slinger Noa handmade by juf Sas met gratis patroon


Kleindochter wordt begin augustus één jaar dus na de slinger voor kleinzoon Micha moest ik natuurlijk ook een roze slinger haken. Dus nu het patroon van de slinger voor Noa met ingehaakte hartje.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Wat heb je nodig voor deze duurzame slinger:

-3 verschillende kleuren katoen voor de vlaggetjes (ik heb lichtroze en donkerrode soft katoen van Action gebruikt en gebroken wit katoen van de Zeeman. De crèmekleurige vlaggetjes heb ik dubbeldraads gehaakt. Je kan natuurlijk voor allerlei katoen kiezen en je kan ook voor 9 verschillende kleuren kiezen door bijvoorbeeld restjes katoen op te maken)

-1 bol lichtgrijs soft katoen van Action

-haaknaald 4

-9 zilveren hartjes (bedels gekocht bij de Action)

-grote stopnaald

-etiket (gekocht bij de Action)

-schaar