• Instagram
 • Facebook
 • YouTube
 • Pinterest
 • Twitter
 • juf Sas

Flip flops Flowers handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


Na de Summer flipflops, nu de flower versie. Ik heb ze al veel gedragen, deze roze gehaakte teenslippers met bloemetjes . Ik vind ze heerlijk zitten, geen irritatie bij de teen en ze staan nog leuk ook. Je hebt ze zo gemaakt.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Wat heb je nodig voor Flipflops Flowers:

 • Roze teenslippers van de Zeeman €1,29 (daar knip je de bandjes van af)

 • 6 knoopjes

 • 4 houten kralen

 • 1 bol grijs soft katoen Action

 • 1 bol roze soft katoen Action

 • 1 bol zalm soft katoen Action

 • 12 gekleurde splitpennen van de Action

 • Haaknaald 3,5

 • Roze garen