google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Terug in de tijd, mijn eerste nichtje Bianca getekend als baby


Het is vandaag 34 geleden dat ik voor het eerst tante werd. Ik was 13 toen mijn nichtje Bianca op 5 april 1983 werd geboren en mijn broer Paul voor het eerst vader werd. Helaas kon ik Bianca niet in real life bewonderen aangezien ze in Zuid-Afrika wonen. We moesten het in die tijd van foto's hebben. Deze babyfoto heb ik in 1983 nagetekend, de foto was speciaal voor mij want Bianca heeft daar een door mij gehaakt wit/geel truitje en sokjes aan. Het creatieve zat er al vroeg in.

Inmiddels is deze kleine baby uitgegroeid tot een mooie jonge vrouw die ook juf/teacher is geworden. En hoewel we elkaar niet veel zien volgen we elkaars leven via FaceBook en Instagram. Lieve Bianca, Happy Birthday to you, have a nice day!

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page