©2020 juf Sas

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

  Luctor et emergo: schilderen, de verschillende lagen


  Je kan mij niet blijer maken, mooie muziek aan, de tafel leeg, verf te voorschijn halen en starten met een leeg doek. Eerst een korte schets gemaakt van hoe ik het ongeveer wilde hebben en daarna de verf het werk laten doen. Gisteren rond half 4 gestart en na heel veel lagen was ik rond 23.00 uur tevreden. Geweldig om het schilderij te zien ontstaan. Luctor et emergo, ik worstel en kom boven.

  Klik hier voor de schilderijen en tekeningen van juf Sas

  #schilderen #schilderij #creatief #verf #luctoretemergo #beweging #vrouw #grijs #zwart #wit #kunst #art #jufSas #ontspanning #kwast #vegen #wazig #kracht #sterk #vrouwelijk #kunstzinnig #artistiek #vrouwelijkheid #tevreden #resultaat

  85 keer bekeken
  google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0