google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

100 jaar Toon Hermans


Als de liefde niet bestond, een van de mooiste liedjes van Toon Hermans. Ik ben fan van hem en heb hem op een avond getekend. Ik vind het nog steeds een mooi portret waar de kenmerkende lijnen van zijn gezicht duidelijk terug te vinden zijn. vandaag is het 100 jaar geleden dat Toon op 17 december 1916 is geboren. Er is een speciale website gemaakt om in 2016 allerlei evenementen te organiseren rondom Toon. Toon is niet dood, Toon is springlevend. Ik houd van deze man, zijn teksten, zijn grapjes, zijn timing, zijn mimiek en zijn levensinstelling. Ik heb Toon 1 keer live in Kunstmin in Dordrecht zien optreden. Op deze zaterdag vier ik zijn 100 ste geboortedag met het liedje 'Als de liefde niet bestond'.

Ik zou sterven van de kou

en mijn adem zou bevriezen,

als ik je liefde zou verliezen,

er is geen liefde zonder jou.

1.189 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page