google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boy uit het prentenboek De kleine walvis handmade by juf Sas met gratis haakpatroon


De nationale voorleesdagen komen er aan en wel van 25 januari t/m 4 februari 2017. Elk jaar staat er een prentenboek centraal. Dit jaar is het prentenboek 'De kleine Walvis' geschreven en getekend door Benji Davies (en vertaald door Edward van de Vendel) gekozen tot prentenboek van het jaar. Een ontzettend mooi en lief boek. De kleine walvis vertelt het verhaal van een eenzaam jongetje (Boy) en een kleine walvis die op het strand aanspoelt. Hun vriendschap verandert hun levens voorgoed. Ik las het boek en zag het jongetje en dacht die ga ik haken. Een nieuw project was gestart en al gauw ontstond Boy.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas.Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Grootte:

Boy is 49 cm groot.

Nodig:

-Haaknaald 3,5

-Bol donkerblauw Royal van Zeeman

-Bol lichtblauw Royal van Zeeman

-Bol beige Royal Zeeman

-grote stopnaald om draadjes af te werken

-vulling

Gebruikte steken:

-lossen

-halve vasten

-vasten

-stokjes

-reliefstokjes voor boorden (een voor en een achter)

Ik heb het patroon uitgeschreven dus mocht je Boy willen haken, klik dan hier of op de foto van Boy.

Veel plezier met het haken van Boy. Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij het eindresultaat mailt en doorlinkt naar www.jufsas.com/creatief.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.

Veel succes en mocht je vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken.


4.707 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page