• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Kunstenaar in de dop


Ieder kind creatief, geef het de tijd, dit blogde ik woensdag. Vanochtend was het Micha-ochtend. Tijd voor alle dingen, lekker spelen met de playmobile, daar kan hij uren mee zoet zijn. Vanochtend zag hij mijn schetsboek en vond het leuk om zijn eigen tekening terug te zien.

Zullen we samen tekenen? Daar was hij voor te porren en al gauw ontstonden de mooiste kleuren op het vel papier. Werken met pastels die een mooie heldere kleur geven en dat je ook nog lekker kan vervagen.

En opeens ontstond daar Micha. In het paars met handen, ogen, haar en gelukkig ook nog een mond. Enorm trots was hij erop en ik op hem.

Na zijn zelfportret kwamen de leeuwen en tijgers op het papier. De gele, zwarte en bruinen tinten werden hiervoor uitgekozen. Prachtig om zijn creativiteit te zien. Micha een echte kunstenaar in de dop!

Bekijk hier de schilderijen en tekeningen van juf Sas

#kunst #kleinzoon #liefde #creatief #art #pastel #tekenen #tijd #oma #ochtend #ontwikkeling #tekenontwikkelingvaneenkind