google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Foto van de week, Micha ik ben stoer want ik word grote broer


Ja eindelijk mag het grote nieuws naar buiten. Daphne en Anton worden weer mama en papa, Micha wordt grote broer en wij weer opa en oma. Vandaag op de echo was alles goed. Kindje groeit goed (behoorlijke neus, dus al de bijnaam dé neus) en de 12de week gaat in. Micha, de dorpsomroeper, weet het ook sinds vandaag en zal vast iedereen in gaan lichten dat zijn mama een baby in de buik heeft. Micha heeft een voorkeur namelijk een zusje. Hij heeft al een broer in een lijstje zoals hij dat zo mooi verwoordt. Wij hopen alleen op een heel mooi gezond kleinkindje deze zomer.

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page