• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Mijn oogappel, bijna 3 jaar


Vrijdag wordt hij alweer 3 jaar, onze kleinzoon. Van een klein hulpeloos baby'tje is hij uitgegroeid tot een stoere knul. Micha doet alles met overgave, dat komt soms lomp over maar zo is het niet bedoeld. Hij kletst de oren van je hoofd en vraagt graag bevestiging. Onderzoekend stapt hij de wereld in. Ik geniet ervan als hij door de brievenbus "oma Sas" staat te roepen. Vandaag Micha getekend, eigenlijk het liefste wat ik doe, tekenen. Muziekje aan en met een simpel potlood iets creeeren. Micha herkende zichzelf in de tekening. Mijn missie is geslaagd. En vrijdag gaan we een groot feest vieren!

Klik hier voor de schilderijen en tekeningen van juf Sas

#familie #kleinzoon #jarig #tekenen #hobby #portret #oogappel #liefde #creatief #creativiteit #portretvankleinzoon #portrettekening #tekeningvanjufSas

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven