google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

De vier vriendinnen handmade by juf Sas met gratis patronen


De drieling Loes, Livia en Lena en hun buurmeisje Lucy, samen de 4 vriendinnen.

Eén basis maar dan 4 keer anders. Alle 4 eerst getekend en daarna gestart met het hakend ontwerpen Als allereerst is Loes ontstaan. Daarna kwam Livia, toen Lena en als laatste Lucy.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Afmetingen:

De poppen zijn ongeveer 47 cm groot.

Wie is Loes?

Loes is een beetje verlegen, wel heel slim en houdt erg van lezen. Buitenspelen vindt ze maar niks en het liefst zit ze op haar kamertje met een boek. Loes is heel netjes en opgeruimd, vandaar dat ze een wit jurkje heeft want die houdt ze keurig schoon.

Wie is Livia?

Livia is uitbundig, een echte flapuit. Ze praat en zingt de hele dag door. Haar lievelingskleur is roze en Livia houdt van mooie en vrolijke kleding. Ze is een koukleum en dansen is haar grootste hobby.

Wie is Lena?

Lena is nieuwsgierig en stelt de hele dag door vragen. Ze heeft sproetjes en houdt van streepjes, het liefst in zwart en wit. Lena vindt ruzie maken en vechten het ergste wat er is. Ze is het liefst hele dagen buiten in de natuur vandaar dat ze graag een shawl draagt.

Wie is Lucy?

Lucy kan niet stil staan, is altijd in beweging en ze zingt de hele dag. Lucy is helemaal gek op roze en op alles met een glitter. En het mooiste aan Lucy is haar schaterende lach.

Gratis patronen:

Loes, Livia, Lena en Lucy zijn gratis patronen van juf Sas. Klik op de linken om naar de patronen te gaan.

Prima dat je deze patronen gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van het eindresultaat mailt en op website/social media doorlinkt naar https://www.jufsas.com/creatief.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


#haken #crochethook #freepattern #gratispatroon #handmade #DIY #appstudiodesign #haaknaald3 #speelgoed #kinderkamer #uitleg #simpel #stapvoorstap #jufSas #tipvanjufSas #virka #hekel #häckeln #duurzaamspeelgoed #duurzaam #katoen #action #popLoes #uniek #ontwerpjufSas #gehaaktepop #gehaaktepopmetgratispatroon #gehaakteknuffelmetgratispatroon #knuffel #pop #tekoopuniekgehaaktepop #tekoop #crochetdoll #freepatterndoll #doll #toy #popLivia #LoesheefteenzusjeLivia #amigurumi #amigurumidoll #amigurumifreepattern #katoenvanZeeman #gehaaktepopLena #LiviaenLena #dezusjes #dezusjesLoesLiviaenLena #dedrielingLoesLiviaenLena #handmadebyjufSasmetgratispatroon #handmadebyjufSas #Zeeman #gehaakteLena #gehaakteknuffel #popLucy #buurmeisjeLucy #dedrielingheefteenbuurmeisje #buurmeisje #Lucy #Loes #LucyLoesLiviaenLena #vriendinnen #zingen #glitter #ontwerpvanjufSas #uniekepop #crochetdollLucy #rozecloudyarnvanAction #hakeniship #hakenisleuk #amigurumist #gehaakteLivia #viervriendinnen #eenbasis #vierverschillendeontwerpen

869 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page