• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Vriendschapssleutelhanger handmade by juf Sas met gratis patroon


Vriendschap moet je vieren en koesteren. Deze sleutelhanger heb ik voor 2 vriendinnen gemaakt. Ik ben heel blij met deze vriendinnen die mijn leven rijker maken. Dat wilde ik ze ook laten merken met deze sleutelhanger die vol symboliek voor onze vriendschap staat.

We zijn alle drie heel anders, dat maakt onze vriendschap juist zo bijzonder. We hebben heel veel lol, maar kunnen ook onze mindere dagen met elkaar delen en leren van elkaar. We hopen straks in het bejaardentehuis elkaar nog steeds te helpen en de boel op stelten te zetten.

Dus heb je ook zulke vriendinnen en wil je ze laten weten hoe speciaal ze zijn voor jou, maak dan ook zo'n leuke symbolische sleutelhanger. Veel succes!

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Gebruikte steken:

-weitasknoop

-losse

Grootte:

De sleutelhanger kan je zo lang maken als je wilt (aantal lossen ertussen in kan je zelf bepalen

Wat heb je nodig:

-haaknaald 4

-Katoen Epic van Yarn and Colors (kleur Birch)

-verschillende bedels

De bedels heb ik bij Ali Express besteld. In 8 dagen had ik de bedels in huis. Ze zijn echt heel leuk en je hebt geweldig veel keus.

Hierbij de linkjes:

http://s.aliexpress.com/mi6rQfyA