google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Juf Sas maakt pompons


Met de Addi Moon Pompom set laat juf Sas zien hoe je heel eenvoudig pompons maakt. De set bevat 4 verschillende maten, 9 cm, 7 cm, 5 cm en 3,5 cm, om verschillende pompons mee te maken. In deze tutorial laat juf Sas zien hoe ze de pompons van 7 cm, 5 cm en 3,5 cm maakt.


Dus niks geen gedoe met kartonnetjes, gewoon makkelijk met de Addi Moon Pompom set. De set kost rond de 8 euro. Met pompons kun je ook heel fijn je restjes garen mee opmaken.


Wat heb je om een pompon te maken?

-restjes wol of katoen

-Addi Moon Pompom set

-schaar

Haken met juf Sas op Instagram, Pinterest of YouTube

Meer haakinspiratie, volg dan:

juf Sas op Instagram @hakenmetjufSas


Nieuwsbrief

Mis niks en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van juf Sas https://www.jufsas.com/nieuwsbrief


Hashtag

Gebruik op social media de hashtags #jufsas #hakenmetjufsas en leuk als je een foto van jouw shawl post in de speciale juf Sas haak en brei facebook groep.


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Haakboek

De smaak te pakken gekregen en wil je meer truien gaan haken? Juf Sas heeft ook een haakboek met 13 haakpatronen, 10 truien/vesten en 3 shawls. En het tweede haakboek is een boek met 19 patronen met Amigurumi en fashion. Kijk hier voor meer informatie over de boeken www.jufsas.com/haakboek


685 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page