• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Schilderij 'Drijven' en 'Robin' van juf Sas


Vandaag een vrije dag en heerlijk de tijd om te schilderen. Zo lekker bezig geweest dat ik gewoon ben vergeten om te eten. Met het schilderij 'Drijven' was ik al een tijdje bezig en die heb ik vandaag af kunnen maken. Trots ben ik op de handen die in het water liggen. Het badpak was nog even een dingetje en heeft verschillende kleuren gehad maar ik heb het voor het geheel van het schilderij toch maar blauw gelaten. Het is een aparte maat doek 120 x 40 en paste niet op mijn ezel dus op knieën en billen dit schilderij geschilderd.

Het proces van 28 november 2017 tot en met 3 januari 2018

Ik was zo lekker bezig dat toen het schilderij klaar was, ik meteen aan twee nieuwe doeken ben begonnen. Ook een klein doek van 20 x 20 en daar heb ik een roodborstje op geschilderd. Ik zag er laatst in in de tuin en ik blijf het fascinerend mooie vogels vinden. Robin ging als een trein en is echt mooi gelukt.

De schilderijen zijn ook te koop in mijn webshop

Schilderij Drijven maat 120 x 40 €350

Schilderij Robin maat 20 x 20 €75

Klik hier voor de schilderijen en tekeningen van juf Sas

#schilderen #schilderijmetpotten #schilderijSober #schilderijvanjufSas #schilderijmetpottenenkaarsjes #grijs #soberdecor #httpswwwjufsascomschilderen #trots #mooi #nietsaai #alletijd #hetproces #hobby #creatiefbezigzijn #ontstaan #sobereinrichting #schilderijbijeensobereinrichting #stoerwonen #painting #ilovepainting #tipvanJufSas #portretschilderen #portret #karakter #plezier #proces #opzet #portretvaneenman #schilderenjufSas #schilderijProud #meisje #soberwonen #sober #hoffzstijl #hoffz #hetzwanenmeer #expositie #bibliotheekZierikzee #ontspanning #vannietsnaariets #hetprocesvanjufSas #creativiteit #schilderijenvanjufSas #flowerhead #details #pleister #plakband #schilderijVerscheurd #scheuren #zwartwit #hetprocesvanVerscheurd #tekoop #schilderijtekoop #doek40x50 #acrylverf #acryl #schilderijdrijven #schilderijrobin #roodborstje

115 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0