google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Crochetlife haakboek van Martine de Regt


Wist je dat Yarnsea nog een boek gepubliceerd heeft en wel van Martine de Regt. Gefeliciteerd Martine!

Martine haakt vrolijke kleurrijke dingen en ik word altijd heel vrolijk van haar ontwerpen. Ik word sowieso heel vrolijk van haar, ze is een leuk mens. Martine is ook een Zeeuws meisje die nu al weer een tijdje in Engeland woont.

Martine heb ik ontmoet toen we samen meededen aan HaakSter van 2019. Martine won vaak de publieksprijs, gewoon omdat ze mooie dingen maakt en er ook mooie foto’s maakt, dat zie je ook op haar Instagram.

Dus extra leuk dat het tweede boek van Yarnsea van Martine is. Ik heb het boek Crochetlife in mijn bezit en ik ben aan de slag gegaan met Frida Kahlo, het leuke poppetje dat ze ontworpen heeft en waarvan het haakpatroon in dit boek staat.

Het is een klein poppetje dus je kan het in een dag haken. Ik heb Frida met Quattro van LangYarns gehaakt met haaknaald 3. Het is wel gepriegel doordat het zo klein is maar ik vind het altijd leuk om van al die onderdelen, een leuk geheel te maken dus dat gepriegel is wel aan mij besteed. En zeg nou zelf, is toch een geweldig Frida geworden.

Het boek van Martine kan je op dezelfde manier als het boek Haken met juf Sas bij Yarnsea bestellen. En mocht je mijn boek nog niet gekocht hebben, wie weet is het leuk om ze allebei aan te schaffen, dan heb je maar 1x verzendkosten😉!

Hier kun je de boeken van yarnsea bestellen:


472 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page