• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Gehaakte slinger LEEF! handmade by juf Sas met gratis patroon


Ja! Vandaag ben ik weer een jaartje ouder en om dat te vieren deze gave Ibizastyle slinger LEEF! Echt een fan van André Hazes Jr ben ik niet maar van zijn nummer Leef, blijven deze twee regels wel hangen:

Leef, alsof het je laatste dag is Leef, alsof de morgen niet bestaat

Dus voor mijn laatste jaar in de 40 vind ik dat LEEF! wel een mooi uitgangspunt is. Ik vind de kleur Mustard van Epic Yarn & Colours erg mooi bij grijs passen. De kralen en tassel (grote franje) onder aan het vlaggetje maken het extra feestelijk.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Wat heb je nodig voor deze duurzame slinger:

-2 bollen katoen Epic Mustard van Yarn & Colours

-1 bol katoen Epic Clay van Yarn & Colours

-1 bol katoen Epic Shadow van Yarn & Colours

-haaknaald 5

-4 soorten houten kralen (gekocht bij de Action(houtkleurige) en Ali Express (grijze)

-grote stopnaald

-etiket (gekocht bij de Action)

-schaar

Ik heb een vlaggetje met de L, 2 vlaggetjes met de E en een vlaggetje met de F, een een vlaggetje met ! gehaakt. In totaal bestaat deze slinger uit 5 vlaggetjes. Elk vlaggetje heb ik afgewerkt met 3 houten kralen en een tassel aan het eind. Ik heb ze vast gezet met de begindraad en meteen afgewerkt.