google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Work in progress (w.i.p.) gehaakte shawl Elif met herfstblad


Van de week deze geweldige wol binnen gekregen van de Zeeman. Wat een mooie herfsttinten, wat een mooi verloop en wat haakt het heerlijk, dit breigaren Elif. Hier moet een herfstshawl van gemaakt worden dus gisteren aan de puzzel en dit herfstblad ontworpen. Ik ben een klein eindje op weg met haaknaald 8 en ik heb nu vier gehaakte blaadjes naast elkaar. Ik vind hem nu al leuk. Binnenkort het hele patroon bij juf Sas.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij las tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van het eindresultaat mailt en op website/social media doorlinkt naar www.jufsas.com.


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


337 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page