google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Schilderij Sober voor dochter geschilderd door juf Sas


Dochter houdt van een sobere landelijke inrichting van hun huis, past trouwens prima bij hun mooie huis in het centrum van Tholen. Ze zocht een bijpassend schilderij voor hun interieur en wilde er een kopen. Laatst vroeg ze of ik misschien iets wilde schilderen, dat vond ze wel een mooi idee. Gisteren een echte vrije dag, zonder verplichtingen dus alle tijd voor doek (40x50) en verf. In heel wat lagen ontstond dit schilderij Sober. Ben er best trots op, er zitten mooie kleuren in en is niet saai, iets waar ik bang voor was. De takken zou ik volgende keer misschien iets anders doen maar wie weet komt dat nog een keer. Dochter is er in ieder geval blij mee, daar gaat het om en ik heb de smaak weer te pakken van het schilderen.

Het proces van het schilderij Sober

194 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page