• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Zomerse shawl Inbetween handmade by juf Sas met gratis breipatroon


Deze shawl is echt een project tussendoor, vandaar de naam Inbetween. Als een groot project af is en ik nog geen nieuwe inspiratie heb, wil ik wel graag iets te doen hebben. Vaak heb ik wel wat liggen waar ik niet echt fanatiek aan werk maar wel zo kan pakken. Zo ook deze shawl Inbetween. Het idee was om drie verschillende shawls te breien en die te vlechten maar dat vond ik achteraf niet bij mij passen. Beetje te truttig en iets wat ik toch niet ga dragen. Ik ben dus gestopt met twee shawls, een grove katoen en een iets fijnere wol en die heb ik aan elkaar gebreid. Knoop in de uiteinden, etiket erop en klaar is de shawl. Ik heb hem al veel gedragen en krijg er vaak opmerkingen over. 'Wat heb je een leuke shawl.' De twee verschillende structuren van wol en katoen geeft samen een leuk effect en dat valt op.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Wat heb je nodig voor de shawl Inbetween:

-1 bol Chuncky yarn grijs van Action

-1 bol grijze Julia van Zeeman

-breinaalden 12

-breinaalden 8

-stopnaald

-schaar

-etiket

Hoe maak je de shawl Inbetween:

Zet 10 steken op met de grove chunky Yarn op breinaalden 12