©2020 juf Sas

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

  Verloren kind, schilderij en gedicht van juf Sas


  Vandaag alweer 6 jaar geleden dat we hoorden dat onze eerste kleinzoon Levi niet meer leefde in de buik van zijn moeder, onze dochter. Na 36 weken gedragen te zijn. Het blijft een moeilijke dag. Het gedicht 'Verloren kind' borrelde in mij op en vanmiddag heerlijk dit schilderij geschilderd. Het ging vanzelf, het ontstond. Altijd bijzonder om dit proces van schets naar schilderij te zien ontstaan.

  Meer tekeningen en schilderijen van juf Sas

  #verlorenkind #Overleden #Baby #Babyinbuikoverleden #36weken #Zwangerschap #Gedragen #Gedragenmaartochverloren #Schilderij #Gedicht #Poem #Lostchild #Pregnancy #Kleinzoon #Levi #Kind #Tijdheeltallewonden #Gapendgat #verdriet #Gemis #Overlijdenvaneenkind #Levenisnooitmeergetzelfde #levenisnooitmeerhetzelfde #kleinlind #Painting #Creatief #Inspiratie #Gedichtkindje #Kunst #Taal #Metwoorden #familie #opborrelen #spelenmetwoorden #therapeutisch

  245 keer bekeken
  google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0