• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Verloren kind, schilderij en gedicht van juf Sas


Vandaag alweer 6 jaar geleden dat we hoorden dat onze eerste kleinzoon Levi niet meer leefde in de buik van zijn moeder, onze dochter. Na 36 weken gedragen te zijn. Het blijft een moeilijke dag. Het gedicht 'Verloren kind' borrelde in mij op en vanmiddag heerlijk dit schilderij geschilderd. Het ging vanzelf, het ontstond. Altijd bijzonder om dit proces van schets naar schilderij te zien ontstaan.

Meer tekeningen en schilderijen van juf Sas

#verlorenkind #Overleden #Baby #Babyinbuikoverleden #36weken #Zwangerschap #Gedragen #Gedragenmaartochverloren #Schilderij #Gedicht #Poem #Lostchild #Pregnancy #Kleinzoon #Levi #Kind #Tijdheeltallewonden #Gapendgat #verdriet #Gemis #Overlijdenvaneenkind #Levenisnooitmeergetzelfde #levenisnooitmeerhetzelfde #kleinlind #Painting #Creatief #Inspiratie #Gedichtkindje #Kunst #Taal #Metwoorden #familie #opborrelen #spelenmetwoorden #therapeutisch

273 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0