google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Woondeken XL van lontwol gebreid zonder breinaalden handmade by juf Sas


Na de eerste grijze gebreide woondeken, had ik nog 3 kilo natuurwitte Zuidduitse Merino lontwol van Krea Geja in huis. Deze grote grove woondeken heb ik 1 recht, 1 averecht gebreid. Dit geeft net een ander effect dan bij de grijze deken. Hoe ik de deken zonder breinaalden heb gebreid, kun je in mijn vlog bekijken.


Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Hoe brei je deze natuurwitte woondeken zelf?

Stap 1: Zet 20 steken op je arm op. Leg ze daarna op de grond, het is handig dat je hiervoor goed de ruimte hebt.

2. Haal 1 steek achter door en 1 steek aan de voorkant door, herhaal dit per rij 10 keer. Brei door tot de wol bijna op is.

3. Hecht de 20 steken af en werk de twee draden aan begin en eind af.

Nog meer uitleg nodig, bekijk dan mijn vlog en zie hoe ik deze woondeken heb gebreid zonder breinaalden.

Prima dat je dit patroon gebruikt, graag zelfs. Ik zou het leuk vinden als je mij als tegenprestatie voor het gratis patroon een foto van het eindresultaat mailt en op website/social media doorlinkt naar www.jufsas.com.


Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.

2.869 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page