google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Acquitted, Noorse serie op Netflix


Naast Thicker than water, kregen we van dezelfde vrienden ook de tip om de serie Acquitted op Netflix te kijken. Acquitted (Frikjent)is een tiendelige Noorse serie waarin Aksel Borgen als succesvol zakenman terugkeert naar zijn geboorteplaats, waar hij twintig jaar eerder op achttienjarige leeftijd werd vrijgesproken van moord op zijn vriendin Karine. Aksel is voor zijn verleden naar Maleisië gevlucht, waar hij een nieuw bestaan heeft opgebouwd en niemand heeft verteld over zijn verleden. Twintig jaar later keert hij als succesvol zakenman terug naar Noorwegen om het noodlijdende bedrijf Solar Tech te redden van faillissement. De wonden zijn nooit geheeld. Ondanks zijn vrijspraak is men nog altijd niet overtuigd van zijn onschuld.

De serie is opgenomen in een klein dorpje tussen de fjorden in Noorwegen. Dit levert mooie beelden van de omgeving op. Het verhaal blijft spannend en neemt af en toe een verrassende wending. Goed geacteerd, kortom een aanrader. Bedankt voor de tip John en Petra.

147 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page