• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Thicker than water, Zweedse dramaserie op Netflix


Na een tip van vrienden deze Zweedse dramaserie op Netflix gekeken. Tien afleveringen hebben we meegeleefd met Oskar, Lasse en Jonna, twee broers en een zus die door hun moeder naar het eiland Sunnanö worden geroepen. Door de afleveringen heen leer je de personages kennen, hun geheimen, verdriet en leugens en wat voor effect dat op hun levens heeft en heeft gehad. Gaat het ze lukken om de erfenis veilig te stellen om samen één seizoen het familiehotel te runnen?

#inspiratie #Netflix #netflixen #netflix #dramaserie #tipvanjufSas #serie #tienafleveringen #Oskar #Jonna #filmtip #erfenis #familiehotel #heteilandSunnanö #verdrietgeheimen #leugens #Zweden #zweedsedramaserie

281 keer bekeken

    ©2020 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0