• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Een woondeken van lontwol gebreid zonder breinaalden handmade by juf Sas


Een vrije dag, slecht weer en 3 kilo lontwol in huis. Een mooie dag dus om te gaan proberen of het lukt om te breien zonder breinaalden.

De IJslandse lontwol heb ik bij KreaGeja Wolatelier besteld. Het is niet echt goedkoop maar deze woondekens zijn in de winkel helemaal niet te betalen. Ik was voor 3 kilo lontwol €54,- kwijt. Voor de rest heb je niks nodig.


Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

1. Je zet 20 steken op, op je arm. Ik heb nu een vrij brede deken die je ook om je heen kan slaan.

2. Je haalt de steken van je arm en legt ze op tafel. Nu haal je de draad steek voor steek door. Goed blijven tellen dat je er steeds 20 breit.