google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Netflixserie Trapped


Trapped, deze IJslandse misdaadserie kijken we nu op Netflix. Warm onder een plaid krijg je het bijna koud van de enorme storm in het afgelegen havenstadje dat wordt opgeschrikt door een brute misdaadgolf. Uit het water wordt een lijk uit het water gevist. De plaatselijke politie vermoedt dat het lichaam afkomstig is van de ferry die hen verbindt met de buitenwereld. De hevige sneeuwstormen maken het de politieagenten nagenoeg onmogelijk om de moord en daaropvolgende misdaadgolf op te lossen. Ondertussen wordt de angst onder de bevolking steeds groter aangezien niemand het dorp in of uit kan en de moordenaar zich dus nog onder de inwoners moet begeven. De IJslandse regisseur en bedenker van deze serie Baltasar Kormákur maakte ook de indrukwekkende biografische avonturenfilm Everest met Jake Gyllenhaal en Jason Clarke. Kortom een spannende serie met mooie beelden & goed acteerwerk om in deze tijd te kijken.


111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page