google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Throwback Thursday schooljaren 1998 tot en met 2008 't Stavertje en De Schalm


Het leuke aan op de peuterspeelzaal en in het onderwijs werken is dat je elk jaar op een schoolfoto gaat. Op zolder kwam ik de oude schoolfoto's tegen van peuterspeelzaal 't Stavertje en obs De Schalm. Mooie herinneringen aan geweldige kinderen en collega's.

Veel lol, veel meegemaakt en vooral heel veel geleerd kortom een mooie tijd. Ook leuk is dat je jezelf met de jaren ziet veranderen. Het kapsel verandert ook elk jaar. En wat ik eigenlijk al wist, blond past toch beter bij me.

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page