• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

In alle stilte


De televisie uit, stilte in huis. Iedereen is naar bed. Ik twijfel, zal ik gaan douchen en ook gaan slapen of nog even wat lijnen op papier zetten. Ik start, tekenen is eigenlijk niks anders dan heel goed kijken. De eerste contouren zijn zichtbaar, er ontstaat iets. Het blijft goed kijken. Kloppen de verhoudingen? Halverwege merk ik dat er iets niet goed is. Ik kijk van een afstand, ik zie dat het ene oog te ver staat. Ik veeg weer uit en teken opnieuw. Als ik denk dat het af is, kijk ik nog een keer kritisch en zie dat een paar schaduwen niet kloppen. Die worden bijgewerkt. Na 2 uur tijd voor mezelf in alle stilte vind ik het prima, ik kan Suus erin terug zien. Met een heerlijk gevoel ga ik douchen en kruip ik in bed. Genietend dat mijn creativiteit weer terug komt. Het gaat weer bruisen!

Klik hier voor de schilderijen en tekeningen van juf Sas

#ontspanning #tekenen #familie #geluk #genieten #jufsas #creatief #portret #portrettekening #tekeningvanjufSas #dochter #Suzanne #SuzanneCharlotte #inallestilte #hobby #natekenen #tipvanjufSas

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven