google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Juf Sas wint met een schilderij een gesigneerd shirt van Manchester City


Juf Sas is een bofkont, met een onaf schilderij toch een prijs winnen, dat is mazzel hebben. Op 10 december 2017 was de derby tussen Manchester United en Manchester City. Op Facebook zag ik bij WiX deze oproep voorbij komen:

Ik was die dag bezig met het schilderij Drijven en dat is eigenlijk alleen maar Manchester City blue dus de foto geupload.

De derby werd met 1-2 door Manchester City gewonnen en ook ik won want later in de week kreeg ik het verrassende nieuws dat ik het gesigneerde shirt met deze foto had gewonnen.

Het heeft nog heel wat voeten in de aarde gehad om het gewonnen shirt daadwerkelijk te krijgen. Het werd vanuit Israel verzonden en er stond op dat er een notebook en shirt in zat. Dat betekende €40 invoerrechten betalen. Iets dat ik niet zo leuk vond, want je wint een prijs en moet dan alsnog betalen. Na heel wat heen en weer gemail met WiX is het shirt vorige week dan toch zonder kosten bezorgd.

Naast het super netjes verpakte gesigneerde shirt zat er nog een WiX shirt in en een opschrijfboek. Kortom een mooie prijs voor een onaf schilderij. Wel helemaal in de kleuren van Manchester City, dat wel.

#prijs #winnen #gewonnen #inspiratie #fotobewerken #topdag #love #winkelen #uitzoeken #FreddelaBretonniere #tas #style #stylist #stylish #mode #Hilversum #Dyannenl #socialmedia #facebook #foto #wensenlijstje #wens #blij #happy #kusterug #voetbal #derby #ManchesterCity #voetbalfan #schilderijdrijven #ManchesterCityblues #enoughblues #WiX #websitemaken #bofkont #winnaar #gesigneerdvoetbalshirt

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page