• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Het laatste weekend in ons huis, bijna verhuizen


Leven tussen twee huizen, het ene huis steeds holler en leger, de ander wordt weer gevuld en ondertussen stapelen de dozen zich op. Niet alles kan mee naar ons 'tussenhuis'. Dit weekend is het laatste weekend in ons huis. Het voelt al niet echt meer als ons huis. Ik ben niet echt sentimenteel ingesteld dat ik waarde hecht aan een huis. Herinneringen zitten in je, niet in stenen. We hebben hier bijna 13 jaar met heel veel plezier en veel liefde gewoond. De kinderen hebben een stuk van hun jeugd hier gewoond en twee dochters zijn hier het huis uitgegaan. Maar dit huis is te groot en ik vind het heerlijk dat er weer een jong gezin in komt wonen.

Is verhuizen stressvol? Ja toch wel, ook al zijn we ruim op tijd begonnen met het regelen, je hoofd zit toch vol met wat er allemaal nog MOET. Ook mijn lijf deed deze week niet helemaal wat hij moest doen dus echt fijn is dat niet. Gelukkig lagen we prima op schema. We hebben in december al veel meubels verkocht die we niet mee willen nemen en zijn we al begonnen met het uitzoeken van spullen. Er is heel wat weggegaan, naar de kringloop en de vuilstort. Met verhuizen is het goed om te ontspullen, je te ontdoen van dingen die je niet meer gebruikt of waar je niet meer van wist dat je ze had. Veel tijd voor 'Juf Sas' was er deze maand ook niet. Je kan je tijd maar 1 keer gebruiken en dit gaat voor. Maar goed bloggen/schilderen en haken, dat komt wel weer. Er zit weer genoeg in de planning en straks lekker vakantie en heerlijk bijkomen op ons geliefde plek in Burgh Haamstede.

En wat helemaal fijn is, vorige week zijn ze ook begonnen met de bouw van ons nieuwe huis. Eindelijk! Wat hebben we daar zin in, een heel nieuw huis op een geweldige plek. Kortom we hebben wat om naar uit te kijken.

#verkoop #huis #tweeondereenkap #Tholen #eilandTholen #Zeeland #centraalgelegen #natuur #rust #voorproefje #Leunis #makelaarLeunisTholen #heerlijkhuis #fotos #brochure #huisinverkoop #Zen #rustenruimte #KonMari #MarieKondo #ontspullen #opruimen #opgeruimd #optijdbeginnen #planning #verhuizen #verhuizing #dozenpakken #stress #moeten #nadenken #opslag #tussenhuis #laatsteweekendinonshuis

129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven