• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

The Frame, Samsung televisie en kunst ineen


Nog elke dag zoveel plezier van onze Sonos aankoop. Nu zijn we voor ons nieuwe huis inkopen aan het doen. Nieuwe keuken, badkamer, meubels, vloeren en gordijnen zijn uitgezocht. Wat geweldig om dat te doen en ik kan bijna niet meer wachten, zo mooi en leuk wordt het geheel. We willen in van dit nieuwe huis graag een licht, ruim en Scandinavisch ingericht huis maken. Met dat uitgangspunt hebben we alles bij elkaar gezocht en zijn we goed geholpen door verschillende verkopers. Nu de laatste dingen nog.

Hoog op ons verlanglijstje staat deze Samsung televisie The Frame. Voor het eerst gezien bij een VT wonen programma waar ze deze televisie in een nieuw ingerichte woonkamer plaatsten. Geen groot zwart vlak in je kamer als je televisie uitstaat maar een mooi kunstwerk (met passe partout) die bij je interieur past. In de Art store zijn meer dan 800 kunstwerken die je vrij kan gebruiken. Je kan ook voor €4,99 per maand een abonnement nemen en dan kan je nog meer kunstwerken op je televisie tonen. Ook kan je je eigen kunstwerken of foto's op de televisie laten zien. Dankzij de Art Mode komt de kunst echt tot zijn recht. Door de intelligentie van een helderheidssensor is het kunstwerk nooit te fel. Ben je even weg? Dan schakelt The Frame zich automatisch uit dankzij de bewegingssensor.

Wat een geweldig idee, ook de verschillende lijsten om je televisie die je erbij kan uitzoeken. We gaan voor de 55" en de licht houten variant lijst. Ik weet zeker dat we ook van deze aankoop geen spijt gaan krijgen.

#muziek #sonos #streamen #tipvanjufSas #Samsungthefram #Samsungtelevisiemetkunst #theframe #verwisselbarelijsten #kunstopjetelevisie #artstore #theframegeenzwartbeeldinjekamer #interieur #slimmetoepassing #oponsverlanglijstje #theframesamsung #technologie #Samsungtelevisieenkunstineen #55televisie #nieuweaankoop #shoppen #mooietelevisie #passendbijjeinterieur #kunstaandewand #verwisselbarekunst #kunstaandemuur #kunstentelevisiekijkenineen #VTwonen #inspiratievoornieuwehuis #inspiratie #bewegingssensor #ArtMode #helderheidssensor

128 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
<